Επικαιρότητα Περιφέρεια Τοπικά Νέα

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ: Live cooking σήμερα

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».Η μεγαλύτερη Περιφερειακή έκθεση Πελοποννήσου ετοιμάζεται, να υποδεχτεί επιχειρήσεις, φορείς και επισκέπτες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

«Οι προκλήσεις είναι σίγουρα πολλές, όμως γνωρίζουμε τι αξίζει ο πρωτογενής μας τομέας.
Θέλουμε να καταστεί ανταγωνιστικός και βιώσιμος και να λάβει την αναγνώριση που του αξίζει. Και εκθέσεις όπως η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», που βοηθούν στη διασύνδεση πρωτογενούς τομέα, επιχειρηματικότητας και τουρισμού, αποτελούν πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προώθηση αυτού του τρίπτυχου επιτυχίας
»
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Λευτέρης Αυγενάκης

«Η «Πελοπόννησος Εxpo», εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς του επιχειρείν, καταγράφοντας μία εξελικτική πορεία με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αειφορία και την παραγωγικότητα. Με ισχυρές βάσεις έχει εδραιωθεί στον εκθεσιακό χάρτη ολόκληρης της χώρας και αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό εκθετών και επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό».
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Δημήτρης Πτωχός

Τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Αχαΐας, Ηλείας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας σας καλωσορίζουν στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου 2024.

Όλοι οι τομείς της επιχειρηματικότητας, τα προϊόντα, οι υπηρεσίες, οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις, η καινοτομία και η πιο σύγχρονη τεχνολογία συναντώνται στην «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ EXPO» στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

Παράλληλα με την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ EXPO» θα διοργανωθούν εκδηλώσεις με ομιλητές και θεματικές ενότητες γύρω από κρίσιμα και επίκαιρα ζητήματα αυτής της περιόδου, αλλά και των μελλοντικών εξελίξεων ενώ πολλά θα είναι και τα happenings που θα πλαισιώνουν την έκθεση με κύριο άξονα τη γαστρονομία.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 10 έως τις 14 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 16.00 – 21.00 και Σαββατοκύριακο: 10.00 – 21.00. Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες οι πληροφορίες για την έκθεση.

Related posts

«Danaon Cup- Lena Petraki» με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου άνοιξε την «Ομπρέλα Πρόληψης» για όλους

Arcadia Spot NG

Εορτασμός συστάσεως της Πρώτης Πελοποννησιακής Γερουσίας στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Καλτεζών

Arcadia Spot NG

Leave a Comment