Εκδηλώσεις Ελλάδα Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟ 11ΗΜΕΡΟ 5 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 11 ΜΑΡΤΗ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙΑΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ!!!

Για πρώτη φορά στην πόλη μας, το πενθήμερο 1-2-3 και 9-10 Μάρτη θα παρελάσουν από τη σκηνή του «Μαλλιαροπουλείου Θεάτρου» μισή εκατοντάδα πολυφωνικές Χορωδίες, – κάπου 2000 άτομα – απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο! Έτσι οι φίλοι της πολυφωνικής θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν πολλά κομμάτια – τραγούδια που θα ενθουσιαστούν με τις φωνές τους, τις στολές τους, την απόδοσή τους…και θα κρίνουν και θα συγκρίνουν χορωδίες από Αθήνα, Κύπρο, Χαλκιδική, Ήπειρο, Επτάνησα, Πελ/νησο, Τήνο…
Οι χορωδίες θ’ αποδώσουν ελεύθερο 25λεπτο πρόγραμμα η καθεμιά με συνοδεία πιάνου ή άλλων μουσικών οργάνων…

Τις λοιπές μέρες 4-5-6-8-11 το φιλότεχνο κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία, κάθε βράδυ, να απολαμβάνει εκλεκτές μουσικές εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσει κανείς: Δευτέρα, 4 Μάρτη: Το Ορχηστρικό Πατρινό Σχήμα «VIBRATO». Τρίτη, 5 Μάρτη: Μουσικό Σχήμα «ΓΡΑΜΜΕΣ» Σπάρτης. Τετάρτη, 6 Μάρτη: «ΝΤΟΥΟ» ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ, Βασίλης Προδρόμου – Παναγιώτης Μαρκόπουλος. Παρασκευή, 8 Μάρτη: Η εκδήλωση θα ανακοινωθεί λίαν προσεχώς. Δευτέρα, 11 Μάρτη: Ο γνωστός ελαφρολαϊκός τραγουδιστής ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ με την ορχήστρα του . Ιδιαίτερη αναφορά από Χορωδίες και οργανικά Σχήματα θα γίνει στον συμπολίτη μας στιχουργό, ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ! Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχει ως Συνδιοργανωτές τον ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Related posts

SPRING DAY από την χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Arcadia Spot KP

Αλλαγή προγράμματος των Αποκριάτικων εκδηλώσεων

Arcadia Spot GZ

Πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων δήμου Β. Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment