Επικαιρότητα

Χριστουγεννιάτικα δώρα από το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2022 η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ  προχώρησε σε δύο σημαντικές
χορηγίες στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Πελοποννήσου και του  Περιφερειακού Παραρτήματος Τρίπολης του  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


 Συγκεκριμένα το Σάββατο 3/12/22 ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ “έπαιξε” μπάσκετ με τη Μικτές Ομάδες Μπάσκετ της Πελοποννήσου ( U-15 και U-16 ) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Τρίπολης. Σε συνεργασία με τη Διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης παρέδωσε αθλητικό υλικό ( μπλουζάκια προθέρμανσης ) στους νεαρούς αθλητές και εμφανίσεις στους Ομοσπονδιακούς Προπονητές που συνόδευαν τις ομάδες της Πελοποννήσου.


Το ίδιο χρονικό διάστημα το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ήταν ένας από τους βασικούς χορηγούς της εκδήλωσης που
διοργάνωσε τη Δευτέρα 5/12/22 στην Τρίπολη το Περιφερειακό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Συγκεκριμένα βοήθησε οικονομικά στη διοργάνωση της εκδήλωσης που είχε τίτλο: η ανθρωπιστική δράση του
Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Μικρασιατική Εκστρατεία”. Μία όμορφη εκδήλωση εικόνας, λόγου, ήχου και χορού που φιλοξενήθηκε στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και εστέφθη με απόλυτη επιτυχία.


Αυτό το διάστημα το Τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ετοιμάζει το πρόγραμμα
εκδηλώσεων για το 2023 που θα ενταχθεί στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Επιχείρησης έχοντας ως βασικές προτεραιότητες τον πολιτισμό, τον  ερασιτεχνικό αθλητισμό, τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, την εκπαίδευση του προσωπικού, την προώθηση της καινοτομίας και την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού.


Τέλος η Διοίκηση του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ετοιμάζει δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις για όλους τους εργαζομένους του Κέντρου με αφορμή τις Εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ευχή όλων μας εδώ στο ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ είναι αυτές οι Άγιες Ημέρες που έρχονται να γεμίσουν τις καρδιές σας γαλήνη, ηρεμία και οικογενειακή ευτυχία. Για τους θεραπευόμενους και τους συγγενείς τους οι ευχές μας είναι για πλήρη και γρήγορη αποκατάσταση της υγείας τους. Το 2023 που πλησιάζει να μας βρει όλους υγιείς και τυχερούς.

Related posts

Το τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΔΙΕΚ Τρίπολης στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

ArcadiaSpot Team

Εκδήλωση για τη Νευροανάδραση διοργάνωσε το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ (pics)

ArcadiaSpot Team

Επίσκεψη στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ από τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment