Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Χριστουγεννιάτικη Καντάτα “The Silence and the Sound”

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη Καντάτα της σύγχρονης συνθέτριας Heather Sorenson, με τίτλο “The Silence and the Sound”, για μικτή και παιδική χορωδία, συνοδεία μικρού συμφωνικού σχήματος.

Χορωδιακή διδασκαλία και μουσική διεύθυνση η Χριστίνα Αθανασοπούλου.

H Heather Sorenson, είναι αναγνωρισμένη ως πιανίστα και για τις συνθέσεις της σε χορωδιακούς ύμνους, συλλογές solo πιάνου και ενορχηστρώσεις, ενώ τα έργα της ,παίζονται τακτικά σε διαγωνισμούς, συναυλίες ρεσιτάλ και σε εκκλησίες σε όλο τον κόσμο .Η καριέρα της, βρίσκεται σε άνοδο και η ίδια αισθάνεται ότι πρέπει να χρησιμοποιεί τη μουσική της για να ενώσει τους ανθρώπους με το Θεό.

Η Χριστουγεννιάτικη Καντάτα “The Silence and the Sound”, είναι κάτι περισσότερο από την απλή αφήγηση της Γέννησης, διεισδύει και διερευνά το μυστήριο και το μεγαλείο της θεϊκής ενσάρκωσης μέσα από πρωτότυπους ύμνους και στοχαστικές αφηγήσεις. Ο θεατής βιώνει μια μυσταγωγική συναυλιακή εμπειρία τέχνης και λατρείας, μέσα από τον πλούτο των σύγχρονων όσο και παραδοσιακών μουσικών στοιχείων, που εναλλάσσονται δυναμικά με τις εκπληκτικές ενορχηστρώσεις του Keith Cristopher.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 23/12/2023, στις 7.30 το απόγευμα, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Βελτιώνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες μας»

Arcadia Spot NG

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Arcadia Spot NG

Δημήτρης Μακαρούνης: «Οι κατασκηνώσεις του δήμου Τρίπολης λειτουργούν με ασφάλεια και οργάνωση»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment