Ελλάδα Επικαιρότητα

Ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στο Αρκαλοχώρι

Λίγο μετά τις 10 το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου.

Μετά την ψήφο προχώρησε σε δηλώσεις.

“Και τώρα ήρθε η ώρα του κυρίαρχου ελληνικού λαού.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, με ελπίδα και αισιοδοξία, να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε.

Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, που θα μειώσει τις ανισότητες, με δημόσια υγεία, με δημόσια παιδεία, με ίσες ευκαιρίες για όλα τα ελληνόπουλα και, βέβαια, μία βιώσιμη ανάπτυξη, που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Τους καλώ να γυρίσουν την πλάτη στην τοξικότητα, στη διχόνοια. Να γυρίσουν την πλάτη σε όσους περιφρονούν τα πραγματικά τους προβλήματα.

Σε όσους τα κάνουν όλα μόνο για την εξουσία. Είναι ικανοί να γίνουν ικέτες των ψήφων της Χρυσής Αυγής. Και, από την άλλη, να στήσουν ένα παρακράτος εις βάρος της Δημοκρατίας και του ελληνικού λαού.

Σήμερα, ήρθα να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα στον τόπο καταγωγής μου, το Αρκαλοχώρι. Για να υπογραμμίσω ποιο ήταν το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη. Ήταν ένα περίβλημα του χάους και του πελατειασμού. Και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι, δύο χρόνια μετά τον σεισμό, οι πολίτες του Αρκαλοχωρίου συνεχίζουν να ζουν κάτω από δραματικές συνθήκες στα κοντέινερ.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ελληνικέ λαέ, σου αξίζουν πολύ περισσότερα. Και είμαστε εδώ, στη νέα αυτή προσπάθεια, να σου τα προσφέρουμε.”

Related posts

Ανδρουλάκης : Υποστηρίζει τη δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημίων και επικρίνει τη Νέα Δημοκρατία

Arcadia Spot GZ

Συνάντηση Κασσελάκη – Ανδρουλάκη

Arcadia Spot GZ

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Γιάννη Σμυρνιώτη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment