Αθλητικά

Ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, με καλεσμένο τον αθλητή της Εθνικής Ελλάδος με αμαξίδιο Γιώργο Λαζαρίδη (pics – vid)

Μία ακόμα ξεχωριστή εκδήλωση διοργάνωσε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που ήρθε ως συνέχεια της εκδήλωσης του 2ου αγώνα Super Cup με αμαξίδιο που έγινε πριν δύο εβδομάδες στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.


Στα νέα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης ο όμιλος τένις της ΑΕΚ είχε σαν επίτιμο καλεσμένο τον αθλητή της Εθνικής Ελλάδος τένις με αμαξίδιο και πρωταθλητής Ελλάδας τον κ. Γιώργο Λαζαρίδη. Ο κ. Λαζαρίδης που αποτελεί επίτιμο μέλος του συλλόγου κήρυξε επίσημη έναρξη του εσωτερικού τουρνουά juniors by Orchestra Tripolis, έπαιξε με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, μίλησε σε όλα τα τμήματα που αγωνίστηκαν για τις ιδιαιτερότητες του αθλήματος της αντισφαίρισης με αμαξίδιο και γενικά παρέδωσε για μια ακόμη χρονιά μαθήματα ζωής, με την στάση και την συμπεριφορά του.  

Στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης βρέθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλασόπουλος Παναγιώτης, σύσσωμη η προπονητική ομάδα του τμήματος (Παπαδόπουλος, Σταθούλη, Αρβανίτης, Δημητρόπουλος) καθώς και ο εκπρόσωπος του ΑΜΕΑ εν δράσει Παναγιώτης Παρασκευόπουλος. Επίσης την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά και σε βίντεο ο χορηγός του ομίλου το ROYAL WEDDINGS καθώς και σύσσωμη η προπονητική ομάδα του συλλόγου καθώς και το protoselido.gr, το οποίο και ευχαριστούμε που βρέθηκε για μια ακόμη φορά δίπλα στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το μήνυμα του κ. Γιώργου Λαζαρίδη
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το ρεπορτάζ του www.protoselido.gr

Related posts

3η θέση για την Μανιάτη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Smash Open 2023 by Serviceland

ArcadiaSpot Team

Ο όμιλός τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην 124 ΠΒΕ για την ημέρα των ενόπλων δυνάμεων (vid)

Arcadia Spot GZ

Συνεχίζεται η συνεργασία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Μπιλίση Έλενα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment