Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Απέδρασε κρατούμενος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Απέδρασε κρατούμενος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Απέδρασε κρατούμενος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας . Σήμερα το πρωί, οι αστυνομικές αρχές της Λάρισας κινητοποιήθηκαν για την απόδραση ενός Γεωργιανού κρατουμένου από τις Φυλακές Δομοκού, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ο κρατούμενος κατάφερε να δραπετεύσει από το ειδικό δωμάτιο κρατουμένων στο ΠΓΝΛ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η αστυνομία αντέδρασε άμεσα και λίγο αργότερα ο δραπέτης εντοπίστηκε και συνελήφθη από την ομάδα ΔΙΑΣ στη Νεάπολη.

Ο κρατούμενος είχε μεταφερθεί στη Λάρισα για δίκη στα δικαστήρια της πόλης και είχε ζητήσει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας.

Related posts

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Κατηγορούμενος για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του 47χρονος από τη Λάρισα

Arcadia Spot GZ

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι στη μέση του δρόμου

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.