Δήμος Μεγαλόπολης Επικαιρότητα Τοπικά

Δράση στην Μεγαλόπολη από την Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας Τρίπολης

Δράση στην Μεγαλόπολη από την Κινητή

Δράση στην Μεγαλόπολη από την Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας Τρίπολης. Η Κινητή Μονάδα του Κέντρου Κοινότητας Τρίπολης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας (10 Οκτωβρίου), πραγματοποίησε ομιλία με θέμα τη διαχείριση σχολικού άγχους, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00 με 13:00 στην ΄ Γ τάξη Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης.

Σκοπός της ομιλίας αυτής ήταν η ανάλυση των όρων ψυχική υγεία και μαθησιακό άγχος καθώς και η αναγνώριση και αντιμετώπιση του, κατά την σχολική περίοδο και ιδιαίτερα κατά την εφηβεία. Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το σύλλογο διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Μεγαλόπολης και με την ενεργό συμμετοχή καθηγητών και μαθητών της σχολικής μονάδας.

Related posts

ΣΕΕΝΠ : Απαράδεκτο το όριο έως 15 Νοεμβρίου για τις μετακινήσεις των εργαζομένων

Arcadia Spot NG

Μεγαλόπολη : Εθελοντική Αιμοδοσία από την ΕΤΕ – ΔΕΗ

Arcadia Spot NG

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας σε σημαντικά έργα οδοποιίας για τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεγαλόπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.