Αθλητικά Επικαιρότητα

1η θέση για τη Λαμπροπούλου Σήλια της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

1η θέση για τη Λαμπροπούλυο Σήλια

1η θέση για τη Λαμπροπούλου Σήλια της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου, θα ήθελαν να συγχαρούν την αθλήτρια του ομίλου Λαμπροπούλου Σήλια και την συμπαίχτριά της Καλτεζιώτη Ελένη  για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης στην κατηγορία διπλά γυναικών.

Η Σήλια Λαμπροπούλου πιστή στα ραντεβού της με τις αγωνιστικές τενιστικές επιτυχίες κατέλαβε ακόμα μια πρωτιά στο open τουρνουά του ΣΑ Τρίπολης. Αυτή την φορά με συμπαίχτρια την Καλτεζιώτη Ελένη κατέλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία διπλά γυναικών. Τον πρώτο γύρο του τουρνουά οι Λαμπροπούλου και Καλτεζιώτη τον πέρασαν με bye και στον δεύτερο γύρο επικράτησαν με 2-0 σετ των Λαζαρίδου και Βερέμη. Στον τρίτο γύρο επικράτησαν των Κοτσώνη και Παπαγιαννοπούλου από την ΑΕΚ Τρίπολης με 2-0 σετ αφήνοντας τις 12άρες αθλήτριες της ΑΕΚ στην 3η θέση του τουρνουά. Στον μεγάλο τελικό επικράτησαν των Σουρλίγκα και Τσιριμπή με 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά. 1η θέση για τη Λαμπροπούλου Σήλια

Πολλά συγχαρητήρια τόσο για την αθλήτρια μας Λαμπροπούλου Σήλια, όσο και για την συμπαίχτριά της Καλτεζιώτη Ελένη και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική και ακαδημαϊκή χρονιά. 

Related posts

Arcadian Tennis Open 2024 by Aire : Σήμερα (17/07) οι Μεγάλοι Τελικοί

Arcadia Spot NG

5η Εβδομάδα του Tripolis Sports Camp προ των Πυλών

Arcadia Spot NG

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για τον Βασίλη Μπαντούνα

Arcadia Spot NG

Leave a Comment