Ελλάδα Επικαιρότητα

17χρονος έπαθε ηλεκτροληξία στην Πάτρα

17χρονος έπαθε ηλεκτροληξία στην Πάτρα

17χρονος έπαθε ηλεκτροληξία στην Πάτρα . Ένας 17χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία το πρωί της Τετάρτης στο Λύκειο Δεμενίκων στην Πάτρα, όταν έκανε επαφή με ένα γυμνό καλώδιο ρεύματος που εξείχε από ένα εντοιχισμένο “κουτί” στις σκάλες του σχολικού συγκροτήματος.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο 17χρονος και άλλοι συμμαθητές του κατέβαιναν τις σκάλες προς το προαύλιο. Παρόλο που το κουτί με το καλώδιο βρισκόταν στο πλάι της κλίμακας σε ύψος περίπου 1,8 μέτρα, το καλώδιο είχε περίεργα βγει έξω, ήταν γυμνό και βρισκόταν σε χαμηλότερο ύψος. Το χέρι του 17χρονου ήρθε σε επαφή με αυτό και υπέστη ηλεκτροπληξία.

Το περιστατικό, σύμφωνα με αναφορές, ήταν αστραπιαίο και τον έβαλε σε κατάσταση όπου απέφυγε την ηλεκτροπληξία σε σοβαρό βαθμό. Ο 17χρονος ένιωσε το ρεύμα να τον διαπερνά και να καίγεται το σώμα του. Οι συμμαθητές του τρόμαξαν και ειδοποιήθηκε άμεσα η Διεύθυνση του Σχολείου, καθώς και οι γονείς του. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου, το οποίο εφημέρευε.

Μέχρι και το απόγευμα, ο νεαρός παρέμενε στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις. Το σχολείο έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Related posts

Κρούσματα Μηνιγγίτιδας στην Πάτρα: Ανησυχία και Επιδημιολογική Παρακολούθηση Εν όψει των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων

Arcadia Spot GZ

Ζωντανή Μετάδοση του “Καρναβάλι των Μικρών” στο Ionian TV

Arcadia Spot GZ

Τραγική Σύγκρουση στην Πάτρα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment