Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

18χρονος και 15χρονος διέπραξαν ληστείες εις βάρος ανηλίκων

sullipsi-fugopoinoi-peloponnisos

18χρονος και 15χρονος διέπραξαν ληστείες εις βάρος ανηλίκων. Την περασμένη Παρασκευή συνελήφθησαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ “Ειρήνη” στο Μαρούσι δύο άτομα, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 15χρονος Έλληνας. Αντιμετωπίζονται με κατηγορίες για δύο διαδοχικές ληστείες που διαπράχθηκαν σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το απόγευμα της Παρασκευής, μια ομάδα από τρία άτομα πλησίασε έναν ανήλικο μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) και, χρησιμοποιώντας βία, του αφαίρεσαν μια χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό του, και στη συνέχεια διέφυγαν.

Αργότερα, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ “Ειρήνη”, συνέβη παρόμοιο περιστατικό, καθώς η ίδια ομάδα προσπάθησε να αφαιρέσει μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό από τον λαιμό ενός ακόμη ανηλίκου.

Ωστόσο, η αστυνομία τους εντόπισε αυτή τη φορά και προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά συνελήφθησαν. Οι αστυνομικοί ανήκαν στο Σχέδιο Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.ΣΥ. “ΑΡΙΑΔΝΗ” και παρέδωσαν τη χρυσή αλυσίδα στον ανήλικο που την είχε αφαιρέσει.

Οι συλληφθέντες καταγράφηκαν σε αστυνομικό φάκελο και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

Related posts

Σε τράπεζα της Ομόνοιας ενεργοποιήθηκε το κουμπί πανικού για εν εξελίξει ληστεία

Arcadia Spot MA

Εξιχνίαση κλοπών στην Βόρεια Κυνουρία

Arcadia Spot FG

Ληστεία από 17χρονο στην Τρίπολη

Arcadia Spot FG

Leave a Comment