Αθλητικά Επικαιρότητα

2ος ο Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στη Θεσσαλονίκη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Ζωγραφάκη Δαβίδ για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Vikos Tennis Open 2022 στην Θεσσαλονίκη.


Το Vikos Open αποτελεί το μεγαλύτερο τουρνουά στην Β. Ελλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας αφού αγωνίζονται σε αυτό κορυφαία ονόματα του ελληνικού τένις και όχι μόνο τένις. Μέσα στα κορυφαία ονόματα υπάρχει και ο δικός μας αθλητής, ο Δαβίδ Ζωγραφάκης που για πολλοστή φορά βρέθηκε μέσα στα μετάλλια.

Η κατάκτηση της 2η θέσης στο τουρνουά της Θεσσαλονίκης αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, ο οποίος σε 32άρι ταμπλό και ξεκινώντας από το no2 της βαθμολογίας (πρώτος γύρος bye) επικράτησε στον δεύτερο γύρο του Διδασκάλου με 2-0 σετ (60, 61).

Στην 8άδα του τουρνουά ο Δαβίδ νίκησε τον Βούλγαρο Khoroshev Pavel με 2-0 σετ (60, 61) και στα ημιτελικά τον Ζέρβα με 2-1 σετ (26, 63 13-11). Στον τελικό της διοργάνωσης ο Δαβίδ δεν τα κατάφερε και νικήθηκε δύσκολα από τον Ιράντο με 2-1 σετ (16, 64, 10-3) κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την 2η θέση του τουρνουά.


Για μια ακόμη φορά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή του ομίλου μας Δαβίδ Ζωγραφάκη και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές του δράσεις.

Related posts

Ημερίδα φιλικών αγώνων με πολλές επιτυχίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (pics)

ArcadiaSpot Team

Η ΑΕΚ Τρίπολης παρουσιάζει την επίσημη ιστοσελίδα της!

ArcadiaSpot Team

Follow the Stars 2023: Η μεγάλη γιορτή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι προ των πυλών

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment