Αστυνομικά Επικαιρότητα

22 συλλήψεις από τους ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΔύο συλλήψεις για κλοπή στην Κορινθία

22 συλλήψεις από τους ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας πριν από την έναρξη των χθεσινών ποδοσφαιρικών αγώνων σε Ο.Α.Κ.Α. και «Γ. Καραϊσκάκης»

H Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει εντατικά τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της βίας με αθλητικό υπόβαθρο στη βάση τόσο της προληπτικής όσο και της κατασταλτικής δράσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων ποδοσφαίρου που έλαβαν χώρα σε Ο.Α.Κ.Α. και «Γ. Καραϊσκάκης», χθες, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από ειδικά συνεργεία της Ελληνικής Αστυνομίας, για την πρόληψη της βίας με αθλητικό υπόβαθρο, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά -22- άτομα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για βία κατά Υπαλλήλων και Δικαστικών προσώπων καθώς και παραβάσεις των νομοθεσιών για τον αθλητισμό, τα όπλα, τις φωτοβολίδες και τα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχων εξωτερικά του γηπέδου Ο.Α.Κ.Α.,
εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν -21- άτομα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν
και κατασχέθηκαν:

  • κάνναβη συνολικού μικτού βάρους -18,2- γραμμαρίων,
  • -10- αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη,
  • -5- τρίφτες, με αποσπάσματα κάνναβης,
  • -6- βεγγαλικά χειρός,
  • στυλό λέιζερ και συσκευή εκπομπής ακτίνων λέιζερ, και
  • πολυεργαλείο με αναδιπλούμενη λάμα μαχαιριού μήκους -5,5- cm

Επιπλέον, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», συνελήφθη άτομο, που προσπάθησε να εισέλθει σε θύρα του γηπέδου παροτρύνοντας παράλληλα έτερους φιλάθλους κατά αστυνομικών, ενώ στο πλαίσιο του ελέγχου που του διενεργήθηκε, προέβαλε σθεναρή αντίσταση με αποτέλεσμα να τραυματίσει αστυνομικό. Μάλιστα, προηγουμένως είχε επιχειρήσει να εισέλθει με βίαιο τρόπο σε χώρο στον οποίο βρισκόταν αστυνομικός με σκοπό να τον τραυματίσει.

Η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της βίας με αθλητικό υπόβαθρο θα πραγματοποιεί ελέγχους με σκοπό την πρόληψη και καταστολή τέτοιων φαινομένων.

Related posts

Μεσσηνία : Εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών

Arcadia Spot GZ

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για εκβίαση 44χρονου επαγγελματία.

Arcadia Spot GZ

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Λακωνία για ναρκωτικά

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment