Αθλητικά Επικαιρότητα

3η η Μανιάτη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 της Καλαμάτας

3η θέση για την Μανιάτη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 της Καλαμάτας

3η η Μανιάτη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 της Καλαμάτας

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν την αθλήτριά μας Μανιάτη Εβελίνα, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ε3 Open τουρνουά της ΣΤ ένωσης για κορίτσια κάτω των 12 ετών.

Η Μανιάτη Εβελίνα no4  του κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε στο τουρνουά της Καλαμάτας και σε 16άρι ταμπλό κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση του τουρνουά επικρατώντας στον πρώτο γύρο της Κολοβού από τον Αρκαδικό ΟΑ Ατλα – Smash με 2-0 σετ (64, 75). Στον δεύτερο γύρο της 8άδας επικράτησε της συναθλήτριάς της στην ΑΕΚ Τρίπολης, Παπακώστα Κων/νας με 2-0 σετ (62, 63) μπαίνοντας δυναμικά στα ημιτελικά. Εκεί η Κυριακοπούλου (ΑΟ Βάρης) επιβλήθηκε της Μανιάτη με 2-0 σετ (61, 62) αφήνοντας την στην 3η θέση του ταμπλό. 3η η Μανιάτη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 της Καλαμάτας3η θέση για την Μανιάτη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 της Καλαμάτας

Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας Μανιάτη Εβελίνα για την προσπάθεια της και για την κατάκτηση μιας ακόμα διάκρισης σε ενωσιακό τουρνουά του ΟΑ Καλαμάτας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα open. ΟΑ Καλαμάτας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα open.

Related posts

ΑΕΚ Τρίπολης: Με απόλυτη επιτυχία το 4ο Προπαιδικό u10

Arcadia Spot NG

ARCADIAN TENNIS OPEN by AIRE R&R

Arcadia Spot NG

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: 3ος ο Τσούτσος του ομίλου τένις στο Smash Division Open

Arcadia Spot NG

Leave a Comment