Αφιερώματα Επικαιρότητα

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟN ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟN ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Μετά από τη μεγάλη επιτυχία των τεσσάρων αφιερωμάτων στον Τριπολίτη ποιητή και στιχουργό, ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει το 5 ο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα που έχει, πλέον, καθιερωθεί ως Πανελλήνιος θεσμός για την Τρίπολη και την Ελλάδα. Είναι ένα 4ήμερο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ – κατά το οποίο θα λάβουν μέρος χορωδιακά σύνολα- και όχι μόνο…- απ’ όλη την Ελλάδα…
Για φέτος οι ημερομηνίες πραγματοποίησης του Φεστιβάλ ορίστηκαν αρχικά στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2024. Για λόγους ανωτέρας βίας, όμως, το 5 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟN ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ μετατίθεται για τις αρχές Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 1, 2 και 3 Μαρτίου 2024. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο ώρα βραδινή. Το πρόγραμμα των χορωδιών θα είναι 25λεπτο, με ποικίλο ρεπερτόριο, με την υποχρέωση να υπάρχουν δύο τουλάχιστον τραγούδια του Νίκου Γκάτσου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενες χορωδίες να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: Μο Ελένη Αλεξοπούλου, 6977997359, Μο Αμαλία Γούλα, 6945185500, Γραμματεία, Καγκλή Μαρία, 6974796591. Θα χαρούμε να τραγουδήσουμε μαζί σας την τοπική αλλά και πανελλήνια μουσική μας παράδοση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Από το Δ.Σ. τής
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Related posts

11ο χορωδιακό φεστιβάλ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

ΗΡΩΩΝ ΜΝΗΜΕΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Arcadia Spot GZ

Το 11° Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Καρυδιού είναι γεγονός

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment