Αθλητικά Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

6ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

6ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

6ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, κατά τη διεξαγωγή του. 6 ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο –
Σπάρτη, κατά τη διεξαγωγή του 6 ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης».


Οι ρυθμίσεις αυτές αποσκοπούν στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και στην αποφυγή ταλαιπωρίας του κοινού. Ειδικότερα, την 19.5.2024 κατά τις ώρες 18:00 έως και 21:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα του Ανισόπεδου Κόμβου Τεγέας που βρίσκεται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης (εντός του έργου Παραχώρησης), καθώς και αποκλεισμός των κλάδων εισόδου και εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η πρόσβαση από και προς Σπάρτη θα είναι εφικτή μόνο μέσω του κλάδου Λεύκτρο-Σπάρτη. Τέλος, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν. 6ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Related posts

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Αυτοκινητόδρομο Κόρινθος -Τρίπολη – Καλαμάτα

Arcadia Spot NG

6ος ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ»

Arcadia Spot NG

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δρόμο Κόρινθος-Τρίπολη- Καλαμάτα

Arcadia Spot NG

Leave a Comment