ΕπικαιρότηταΠεριφέρεια

Αυτοψία Γκιολή στο αντιπλημμυρικό έργο στον Μαψό

antiplymmirika-erga-mapsos

Τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στην διασταύρωση του δρόμου στο Μαψό με την εθνική οδό Κορίνθου – Αργους, τόσο στον δρόμο, όσο και στο παρακείμενο ρέμα, επιθεώρησαν ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής και ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Κορινθίας – Αργολίδας Χάρης Βυτινιώτης.

Στο συγκεκριμένο σημείο, όπου η κακοκαιρία “Ζορμπάς” τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε προκαλέσει σημαντικά προβλήματα, γίνεται κατασκευή αντιπλημμυρικού έργου, με προϋπολογισμό 350.000 ευρώ.

Ικανοποιημένος για το εν λόγω έργο δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μαψού Χ. Οικονόμου, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες για το ενδιαφέρον της περιφερειακής Αρχής να δοθεί λύση σε ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς -όπως σημείωσε- στο συγκεκριμένο ρέμα καταλήγουν πολλά μικρότερα ρέματα από περιοχές όπως τα Αθίκια και το Χιλιομόδι με συνέπεια να πλημμυρίζει συνιστώντας κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές και για περιουσίες.

Related posts

Visit Peloponnese – Open Call: Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής στην IFTM Top Resa 2026

Arcadia Spot NG

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επενδύει 900.000 ευρώ σε δράσεις για την κοινωνική ένταξη παιδιών και οικογενειών

Arcadia Spot NG

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.