Top NewsΔήμος ΤρίποληςΕπικαιρότητα

Δήμος Τρίπολης: «Καντάτα Ελευθερίας» στην Πλατεία Άρεως

kantata-eleutherias-dimos-tripolis

Ο Δήμος Τρίπολης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, παρουσιάζουν το εμβληματικό μουσικό έργο του Χρήστου Λεοντή, «Καντάτα Ελευθερίας», την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 9.00 μ.μ., με δωρεάν είσοδο, στην πλατεία Άρεως.

Τη συναυλία θα διευθύνει ο κ. Λεοντής και τα τραγούδια θα ερμηνεύσουν ο σολίστ Γιάννης Κότσιρας μαζί με την 50μελή Χορωδία Τρίπολης.

Στη συναυλία θα συμμετέχει και η Μικτή Χορωδία Δήμου Κηφισιάς, υπό τη διεύθυνση του Θανάση Αρβανίτη.

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Με χαμόγελα και αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Τρίπολης»

Arcadia Spot NG

Συναυλία με Πρωτοψάλτη και Πορτοκάλογλου – Ενημέρωση για την αγορά εισιτηρίων

Arcadia Spot NG

ΕΠΑ.Σ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Σπούδασε και μαθήτευσε με αμοιβή στην Αρκαδία! (Αιτήσεις 15-29 ετών)

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.