Top NewsΕπικαιρότηταΡοή Ειδήσεων

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τι είπε η καλλονή από την Τρίπολη για τη νέα σύντροφο του Γιαννόπουλου (vid)

alexandra-panagiotarou

Τη νυχτερινή έξοδο του Αριστομένη Γιαννόπουλου με τη νέα του σύντροφο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να δείξει στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέσα από ένα βίντεο η ρεπόρτερ της εκπομπής “Super Κατερίνα” στον Alpha.

Βλέποντας το βίντεο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σημείωσε στην πρώτη της αντίδραση: “Έλα ρε συ φτάνει με αυτό το πράγμα με τα βιντεάκια. Δεν μπορώ άλλο. Αυτό που θα κρατήσω είναι ότι διασκεδάζει σε αντίθεση με εμένα που δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα” ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια: “Δεν την είδα καν την κοπέλα. Δεν θέλω καν να τη δω. Δε με αφορά όλο αυτό το πράγμα. Νομίζω υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα αυτή την περίοδο”.

Έχει προχωρήσει στη ζωή της; Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε: “Προσωπικά όχι συναισθηματικά δεν έχω προχωρήσει. Επαγγελματικά ναι. Είναι ένα μεγάλο βήμα αυτό με το J2US. Αυτή η προσωπική επιτυχία πάει καλά. Είμαι σε αυτή τη φάση στη ζωή μου”.

Πηγή

Related posts

Παναγιώταρου: Είναι η όμορφη Τριπολιτσιώτισσα ζευγάρι με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλα;

#omada_Arcadia_Spot*
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.