ΑστυνομικάΕπικαιρότητα

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Άλκη Καμπανού

alkis-kampanos

Ένας 23χρονος Αλβανός ο οποίος κατηγορείται ως ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπανού βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Ο Άλκης Καμπανός άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ύστερα από επίθεση που δέχτηκε με τσεκούρι.

Στην ανακοίνωση προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στο Twitter

«Επικοινώνησα με τον Πρωθυπουργό για να τον ενημερώσω ότι πριν από λίγο συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της».

Τον αναγνώρισε φίλος του Άλκη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τον 23χρονο Αλβανό, που είχε συλληφθεί από τις Αρχές το 2019 για επίθεση με μαχαίρι, αναγνώρισε φίλος του Άλκη, ενώ εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα στο αυτοκίνητο. Οι δράστες της επίθεσης φέρονται να παράτησαν το αυτοκίνητο τρομαγμένοι, ακανόνιστα και χωρίς καν να βάλουν χειρόφρενο. Σημειώνεται ότι ο 23χρονος έχει άδεια παραμονής στη χώρα.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού:

Η κηδεία του άτυχου νεαρού πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 12:00 μεσημέρι, μέσα σε κλίμα βαριάς οδύνης.


Related posts

ΤΡΙΠΟΛΗ : 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Arcadia Spot NG

Τρίπολη : Σύλληψη για εκβιασμό

Arcadia Spot NG

ΤΡΙΠΟΛΗ : Σύλληψη 74χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.