Δήμος ΤρίποληςΕπικαιρότητα

Απαγόρευση κυκλοφορίας στα περιαστικά αλσύλλια

Σύμφωνα με την Α.Π. 226165/30/6/2023 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Εμμανουήλ Σκαντζού, σχετικά με την «Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονή εκδρομέων σε εθνικούς δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές», στα περιαστικά αλσύλλια της Δ.Κ. Τρίπολης (Αγίου Γεωργίου, Αγίων Θεοδώρων, Αγίου Ιωάννη, Μάη Θανασάκου) δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων και η παραμονή επισκεπτών  τις μέρες και ώρες που υπάρχει κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, με δείκτη επικινδυνότητας 3,4 και 5.

Με βάση τα ανωτέρω, ανακοινώνουμε ότι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, θα προσαρμόζονται στις ανακοινώσεις της πολιτικής προστασίας και θα ακολουθούν ισχύουσες απαγορεύσεις.

Η Πολιτική προστασία ανακοίνωσε πως για την Τρίτη 25/7/23 η περιοχή μας βρίσκεται στην κατηγορία κινδύνου 4 (πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς).

Ως εκ τούτου, η παιδική θεατρική παράσταση «Η Μάγια η μέλισσα» δεν θα πραγματοποιηθεί.

Related posts

Κώστας Τζιούμης: «Με χαμόγελα και αισιοδοξία το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της Τρίπολης»

Arcadia Spot NG

Συναυλία με Πρωτοψάλτη και Πορτοκάλογλου – Ενημέρωση για την αγορά εισιτηρίων

Arcadia Spot NG

Παράταση για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

Arcadia Spot NG
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.