Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα

Best City Awards: Βραβεύτηκε ο Δήμος Τρίπολης για εφαρμογή για κινητά

Στα Best City Awards βραβεύτηκε ο Δήμος Τρίπολης (μαζί με τον Δήμο Καλαμάτας ήταν οι μοναδικοί δήμοι της Πελοποννήσου που βραβεύθηκαν), για την εφαρμογή Tripolis Trails. Μία εφαρμογή για κινητές συσκευές με θέμα τα Ιστορικά μονοπάτια πεζοπορίας του Δήμου Τρίπολης.


Τα Best City Awards επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στo Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων , παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Βορίδη, του προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Παπαστεργίου και δημάρχων από όλη την Ελλάδα, βραβεύτηκαν οι νικητές, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Τρίπολης.


Tα Best City Awards 2023 ,υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ, της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, για 7η χρονιά ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε.


Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης ο οποίος τόνισε σε δήλωσή του: «Αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, αναπτύσσουμε εφαρμογές και αναδεικνύουμε τα ιστορικά μας μονοπάτια. Είμαστε υπερήφανοι που η επιλογή μας αυτή αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε στα Best City Awards, βραβεία με πανελλήνια απήχηση.


Ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου για την συνολική δουλειά που κάνουν, όπως και την εταιρία Codeable για τη συνεργασία στο συγκεκριμένο έργο.


Η δημοτική μας αρχή δεν σταματά στιγμή να λαμβάνει πρωτοβουλίες οι οποίες, μέσα από τις νέες τεχνολογίες, αναδεικνύουν τις ομορφιές του τόπου μας και προσελκύουν νέους επισκέπτες, δίνοντας ώθηση στην τοπική μας οικονομία».

Related posts

Εξάμηνο μνημόσυνο Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας Αλεξάνδρου

Arcadia Spot NG

Πρόσκληση συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου (18/6/2024)

Arcadia Spot NG

Δήμος Τρίπολης: Διακήρυξη δημοπρασίας εκμίσθωσης ακινήτου

Arcadia Spot NG

Leave a Comment