Αθλητικά Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Follow The Stars 2024 από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Το Follow The Stars είναι για μια ακόμη χρονιά προ των πυλών. Δεκαέξι χρόνια θα κλείσει φέτος ο επιτυχημένος θεσμός του Follow The Stars, της ετήσιας γιορτής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

O στόχος και ο σκοπός πάντα παραμένει ο ίδιος. Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης τιμά τους καλύτερους αθλητές και τις καλύτερες αθλήτριες της χρονιάς που μας πέρασε. Αθλητές και αθλήτριες με τις καλύτερες περσινές επιδόσεις στους αγώνες, που έδωσαν εντός και εκτός Αρκαδίας. Συνάμα την τιμητική τους θα έχουν και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας της Τρίπολης που έχουν βοηθήσει, τόσο την ΑΕΚ, όσο και στην διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Η φετινή εκδήλωση, η οποία για πρώτη φορά θα γίνει στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο του Δήμου Τρίπολης, το Σάββατο 30/3/2024 και ώρα 18:00, φιλοδοξούμε να τραβήξει για μια ακόμη χρονιά τα βλέμματα της αθλητικής οικογένειας της Αρκαδίας.

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης διανύοντας το 33 έτος λειτουργίας του θα τιμήσει τους καλύτερους αθλητές της περσινής χρονιάς, που έφεραν επιτυχίες στον όμιλο καθώς και τους νικητές και τις νικήτριες του 18ου εσωτερικού τουρνουά juniors by Top Media. Επίσης για πρώτη φορά θα γίνουν και οι απονομές του τουρνουά ενηλίκων με την ονομασία ATL3_2023 by Volterra Tripolis Shop. Follow The Stars 2024

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στην επίσημη σελίδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο fb και instagram θα ανεβαίνουν σταδιακά πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες μερικές ακόμα εκπλήξεις.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλος και η Προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (Παπαδόπουλος, Αρβανίτης και Δημητρόπουλος) προσκαλούν όλα τα μέλη και τους φίλους του αθλήματος να δώσουν το παρόν στην πρώτη επίσημη, μεγάλη γιορτή του ομίλου μας για το 2024. Η παρουσία όλων σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Related posts

3η η Μανιάτη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 της Καλαμάτας

Arcadia Spot NG

ΑΕΚ Τρίπολης: ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ U10- Νέα Ημερομηνία

Arcadia Spot NG

4ο Open Προπαιδικό τουρνουά Juniors στην ΑΕΚ Τρίπολης

Arcadia Spot NG

Leave a Comment