Ελλάδα Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

H Visa ανακοινώνει την εγκατάσταση των πρώτων μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων για αρχαιολογικούς χώρους

H Visa ανακοινώνει την εγκατάσταση των πρώτων σημείων αυτόματης έκδοσης εισιτηρίων σε Ακρόπολη, Αρχαία Ολυμπία, Επίδαυρο και Δελφούς – Πώς λειτουργούν.Από σήμερα, έξι αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων λειτουργούν στις κύριες εισόδους του Αρχαιολογικού Χώρου της Ακρόπολης, της Αρχαίας Ολυμπίας, της Επιδαύρου και του Αρχαιολογικού Μουσείου Δελφών.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τον αριθμό και το είδος των εισιτηρίων που επιθυμούν, να πραγματοποιήσουν ασφαλή πληρωμή με τη χρήση της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, ή ακόμα και με το κινητό τηλέφωνο, και να λάβουν άμεσα τα επιλεγμένα εισιτήρια τους.

Συνολικά, δέκα (10) αυτοματοποιημένοι πωλητές εισιτηρίων, με σύγχρονο σχεδιασμό και καινοτόμες τεχνολογίες, εξοπλισμένοι με εύχρηστο λογισμικό ειδικών προδιαγραφών, θα τοποθετηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας με υψηλή επισκεψιμότητα, αποτελώντας αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων, ως εποπτευόμενου φορέα του Υπουργείου Πολιτισμού, της Cardlink, και με πλήρη χρηματοδότηση από την Visa.

Στόχος της εγκατάστασης των αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων είναι η διευκόλυνση των επισκεπτών και το όφελος για την τοπική κοινωνία από τις ψηφιακές πληρωμές συνολικά. Η νέα αυτή υπηρεσία αναμένεται να αναβαθμίσει την εμπειρία πρόσβασης και πληρωμής για τους τουρίστες και τους επισκέπτες και να συμβάλλει στην ψηφιοποίηση των σημαντικών, από άποψη επισκεψιμότητας, αρχαιολογικών χώρων της Ελλάδας.


Για την προώθηση της χρήσης των αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης εισιτηρίων, η Visa θα σηματοδοτήσει τους χώρους που θα τοποθετηθούν τα μηχανήματα και θα φροντίσει ώστε οι επισκέπτες να ενημερώνονται για το πώς θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους με ευκολία. Τα μηχανήματα θα λειτουργούν παράλληλα με το αναβαθμισμένο ασφαλές και μοναδικό επίσημο booking engine που εφαρμόζει ο ΟΔΑΠ μέσω της πλατφόρμας hhticket.gr και συμπληρωματικά στα παραδοσιακά εκδοτήρια.

Related posts

Εγκληματική Οργάνωση από Εφορακούς – Εκβιασμοί και απόσπαση χρημάτων

Arcadia Spot NG

Ποιοι μαθητές θα πάρουν επίδομα 350 ευρώ

Arcadia Spot NG

Πώς να βάψετε εύκολα κόκκινα αυγά

Arcadia Spot NG

Leave a Comment