Επικαιρότητα Ροή Ειδήσεων

Mediterranean Yacht Show|Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

Mediterranean Yacht Show|Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

Mediterranean Yacht Show|Πτωχός: «Προτεραιότητά μας η ενίσχυση του τουρισμού»

Το πανέμορφο Ναύπλιο φιλοξενεί για 9η φορά τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη. Πτωχό, να έχει την ευκαιρία κατά τον χαιρετισμό του, να σταθεί στη σημασία του θαλάσσιου τουρισμού, στις βελτιώσεις που σχεδιάζει η Περιφέρεια, καθώς επίσης και στα σημεία που κάνουν την Πελοπόννησο ελκυστική.

«Η διοργάνωση εκτός από εντυπωσιακή είναι και ουσιαστική τόσο για την οικονομία του. Ναυπλίου και της Αργολίδας, όσο και για ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Η προσπάθεια ενίσχυσης του τουρισμού, έρχεται και μέσω του θαλάσσιου τουρισμού, του yachting και άλλων θεματικών και σκοπός μας είναι μέσα από συνέργειες και συνεργασίες να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο, το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα, τη φυσική ομορφιά, τα τοπικά προϊόντα, τη γαστρονομία, και πολλά ακόμα, ώστε να προσφέρουμε στον επισκέπτη την απόλυτη εμπειρία», σημείωσε μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης και προχώρησε στα εγκαίνια της έκθεσης μαζί με την υφυπουργό Τουρισμού Έλενα. Ράπτη και της δημοτικής αρχής του Δήμου. Mediterranean Yacht Show|Πτωχός

Το Mediterranean Yacht Show. (MEDYS) θα διαρκέσει έως την 1η Μαΐου 2024 και την τελετή των εγκαινίων παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής. Περιφερειάρχη, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αργολίδας, Γιάννης Μαντζούνης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, Βασίλης. Σιδέρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών, Αναστάσιος Γανώσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Μπούνος.

Related posts

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Arcadia Spot NG

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο

Arcadia Spot NG

Στο Β’ Συνέδριο Παυλείων Σπουδών στην Κόρινθο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Arcadia Spot NG

Leave a Comment