Ελλάδα Επικαιρότητα

Panik Conert 2023 : Το κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς

Panik Conert 2023

Panik Conert 2023 : Το κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς.
Το Panik Concert 2023 επέστρεψε για δεύτερη χρονιά και αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα της χρονιάς. Η συναυλία αυτή έγινε αμέσως αγαπημένη από την πρώτη στιγμή και έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας αναμενόμενος θεσμός.

Η εκδήλωση διεξήχθη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» τη βραδιά της Δευτέρας, 2 Οκτωβρίου, με τον χώρο να γεμίζει από κόσμο που αγάπησε τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς που φέρουν την υπογραφή της Panik Entertainment Group.

Στη σκηνή ανέβηκαν 35 καλλιτέχνες από την μουσική οικογένεια της Panik, ερμηνεύοντας τις κορυφαίες επιτυχίες της χρονιάς. Αυτοί οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες συνοδεύτηκαν από μια 40μελή ορχήστρα υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Παναγιώτη Μπρακούλια. Η βραδιά δεν ήταν χωρίς εκπλήξεις, καθώς παρουσιάστηκαν αγαπημένα τραγούδια σε ντουέτα που ανέτρεψαν τις προσδοκίες.

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στη συναυλία, θα υπάρξει η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν στην τηλεόραση, καθώς το Panik Concert 2023 θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA το Σάββατο 21 Οκτωβρίου. Panik Conert 2023

Μια επική συναυλία που συγκέντρωσε τα φώτα της επικαιρότητας και αποτέλεσε έναν αξέχαστο μουσικό θεσμό για όλους τους λάτρεις της μουσικής.

Δείτε αποσπάσματα από το γεγονός εδώ

Related posts

Γιορτή Μπουκουβάλας στο Καστόρι το Σάββατο

Arcadia Spot GZ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ VARCO : LIVE Λάκης Παπαδόπουλος – Νίκος Ζιώγαλας

Arcadia Spot GZ

Πρόσκληση από το Δ.Σ. του συλλόγου Στρίγκου «Αγία Κυριακή»

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment