Δήμος Τρίπολης Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

SPRING DAY από την χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

SPRING DAY από την χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

SPRING DAY από την χορωδία Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο

Μια εβδομάδα πριν βρεθεί η “ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” στην Κέρκυρα, για Συναυλίες, το “ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ” του οποίου δεν έχει ακόμη κοπάσει η επιτυχία του στη Χορωδιακή Ελλάδα συνεχίζεται από τη ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ την Κυριακή 14 Απρίλη και ώρα 7.00 το βράδυ στο “Μαλλιαροπούλειο Θέατρο”.

Το φιλότεχνο κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία ν’ απολαύσει μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη βραδιά πλούσια σε σύγχρονες μουσικές αρμονίες, με ποιοτικό πρόγραμμα “υψηλών προδιαγραφών” που θα προσφέρουν τέσσερα χορωδιακά νεολαιίστικα σχήματα μ’ ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο… όπως Musical, Pop, Jazz και Disney.

Τίτλος της Συναυλίας: “SPRING DAY”.
Συμμετέχουν οι Αθηναϊκές “VOCAL INVENTIONS ENSEMBLE” και “ΟΛΓΑΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” και από πλευράς “ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” το “ARCADIAN VOICES” και η Γυναικεία – Νεανική “LA VITA”.
Την ανοιξιάτικη ολόδροση Συναυλία, η καταξιωμένη για την ποιότητά της και την πρωτοπορία της, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, “ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ”, συνδιοργανώνει με τον “ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” και την “ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ”. SPRING DAY από την χορωδία Τρίπολης

Να υπενθυμίσουμε πως, όπως πάντα, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος, η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που, του χρόνου, κλείνει 40 χρόνια πλούσιας χορωδιακής -και όχι μόνο- δράσης στην Τρίπολη, την Ελλάδα και το Εξωτερικό, εργάζεται ως ένας “μικρός” Οργανισμός” – αρωγός στον Δήμο Τρίπολης, και προσφέρει στην πόλη και τους δημότες της ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ που τόσο έχουμε ανάγκη΅ήτοι Μόρφωση και Ψυχαγωγία!
Έτσι και αυτή τη φορά, θ’ απολαύσετε ακόμη μια μουσική πολυφωνική βραδιά από τη Χ.Τ. ξέχειλη από νεανικές ανοιξιάτικες αρμονίες…

Σας περιμένουμε…
Από το Δ.Σ. τής
ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Related posts

Τζιούμης: «Στόχος η Τρίπολη να γίνεται γνωστή παντού»

Arcadia Spot NG

Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

Ευχαριστήρια επιστολή της Πρέσβειρας της Γαλλίας στην Ελλάδα προς τον Κώστα Τζιούμη

Arcadia Spot NG

Leave a Comment