Top News Επικαιρότητα Περιφέρεια

Στα 108 κρούσματα ”σκαρφάλωσε” η Αρκαδία – 14 νοσηλείες στο Παναρκαδικό

koronoios

Στα 108 κρούσματα ”σκαρφάλωσε” η Αρκαδία – 14 νοσηλείες στο Παναρκαδικό

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, τη Πέμπτη 7 Ιουλίου καταγράφηκαν 875 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 178.203.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 185, στην Π.Ε. Αρκαδίας 108, στην Π.Ε. Κορινθίας 266, στην Π.Ε. Λακωνίας 92 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 224.

Εξ άλλου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί της Πέμπτης 7 Ιουλίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και τη Τετάρτη 6 Ιουλίου- συνολικά 68 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Άργους 8, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 14, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 15 (το 1 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 12 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 15.

Related posts

Θέματα διάβρωσης και λιμενικών έργων στη συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Βασίλη Κικίλια

Arcadia Spot NG

Delphi Economic Forum – Δημήτρης Πτωχός: «Να αποφύγουμε την ψηφιοποίηση της παραδοσιακής γραφειοκρατίας – Στόχος η απλοποίηση και η διαλειτουργικότητα»

Arcadia Spot NG

Δημήτρης Πτωχός: «Προκλήσεις και προοπτικές για μία εξωστρεφή, σύγχρονη και ανθεκτική Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Arcadia Spot NG

Leave a Comment

Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.