ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : Στην κορυφή του T4 ο Δαβίδ Ζωγραφάκης του ομίλου τένις
Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος, το Διοικητικό Συμβούλιο και η προπονητική ομάδα των Γιώργου Παπαδόπουλου, Κώστα Αρβανίτη, Αλέξανδρου Αρβανίτη και Νένας Κώτσινα συγχαίρουν θερμά τον αθλητή της αγωνιστικής ομάδας ενηλίκων Performance του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, Δαβίδ Ζωγραφάκη, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο τουρνουά T4 Square, στην κατηγορία Ανδρών 40–49 ετών.
Ο αθλητής της ΑΕΚ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ποιότητα από την πρώτη έως και την τελευταία αναμέτρηση. Ξεκίνησε τη διοργάνωση περνώντας τον πρώτο γύρο με bye, ενώ στη συνέχεια επικράτησε του Παναγιώτου με 2-0 σετ (6-1, 6-2).
Στα ημιτελικά συνέχισε με ακόμη μία επιβλητική εμφάνιση, νικώντας τον Αγαπίου με 2-0 σετ (6-1, 6-2) και εξασφάλισε την παρουσία του στον μεγάλο τελικό.
Εκεί, απέναντι στον Μανολόπουλο, έδειξε ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, κατακτώντας τη νίκη με 2-0 σετ (7-6, 6-2) και μαζί το χρυσό τρόπαιο της διοργάνωσης.
Η νέα αυτή επιτυχία αποτελεί ακόμη μία επιβεβαίωση της εξαιρετικής δουλειάς που πραγματοποιείται στην ομάδα ενηλίκων Performance της ΑΕΚ Τρίπολης, η οποία συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα τουρνουά, εκπροσωπώντας επάξια τον Σύλλογο σε όλη την Ελλάδα.
Θερμά συγχαρητήρια, Δαβίδ! Ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες διακρίσεις, με την ίδια αγωνιστικότητα και το ίδιο πάθος, στις επόμενες διοργανώσεις της χρονιάς.
