Δήμος ΤρίποληςΕπικαιρότητα

Τζιούμης για τη διάνοιξη οδών

Σε διάνοιξη οδών, στην επέκταση « Σταδίου», προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης.

Πρόκειται για δρόμους, οι οποίοι ήταν κλειστοί για χρόνια, ύστερα από την ένταξη των περιοχών αυτών στο σχέδιο πόλεως.

Στην «Επέκταση Σταδίου» έχουν χτιστεί κατοικίες και πλέον διανοίγονται οι δρόμοι.

Σε δηλώσεις του, από το σημείο των εργασιών, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, αναφέρει: «Είναι διακηρυγμένος και ξεκάθαρος στόχος της δημοτικής μας αρχής, από την πρώτη μέρα αυτής της θητείας, η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των δημοτών μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, προχωρήσαμε σε εργασίες διάνοιξης οδών στην «Επέκταση Σταδίου». Εργασίες που θα έπρεπε να ήταν αυτονόητες, εδώ και πολλά χρόνια, από τη στιγμή που συμπολίτες μας δεν είχαν τη δυνατότητα καν να πάνε στα σπίτια τους.

Η δημοτική μας αρχή αφουγκράστηκε το αίτημα της περιοχής και προχώρησε σε έργα και πράξεις που λύνουν αυτό το χρόνιο ζήτημα».

Related posts

Τζιούμης: «Με το βλέμμα στραμμένο στις νέες τεχνολογίες»

Arcadia Spot NG

ΤΖΙΟΥΜΗΣ: «Με συνέργειες στηρίζουμε τους ευάλωτους συμπολίτες μας»

Arcadia Spot NG

Συνάντηση Δημήτρη Πτωχού και Κώστα Τζιούμη στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ
Arcadia SPOT
Πολιτική Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.