Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Αποκάλυψη για τον 69χρονο ιερέα στη Σαλαμίνα που ασελγούσε σε ανήλικο

Αποκάύψη για τον 69χρονο ιερέα

Αποκάλυψη για τον 69χρονο ιερέα στη Σαλαμίνα που ασελγούσε σε ανήλικο. Ένας 68χρονος ιερέας συνελήφθη στη Σαλαμίνα μετά από καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου. Ο ιερέας κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 11χρονου αγοριού.

Ο ιερέας, ο οποίος είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά, ήταν γνωστός στις αρχές, αφού είχε κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα το 2018. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο ιερέας κέρδισε την εύνοια του πατέρα του αγοριού και άρχισε να πηγαίνει επισκέψεις στο σπίτι της οικογένειας. Εκμεταλλευόμενος την απουσία των γονέων, ο ιερέας φέρεται να προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του αγοριού.

Ο ιερέας θα απολογηθεί την Τετάρτη. Το περιβάλλον του υποστηρίζει ότι ο ιερέας είναι θύμα σκευωρίας

Τι είπε ο 12 χρονος για τον ιερέα. Αποκάλυψη για τον 69χρονο ιερέα
«Προσπαθούσε συνεχώς να είναι μόνος μαζί μου. Πότε στο σπίτι μας, πότε στο δικό του σπίτι. Είναι φίλος της οικογένειάς μας. Όμως ένιωθα άσχημα κάθε φορά που με πλησίαζε. Με ακουμπούσε σε διάφορα σημεία του σώματός μου και με έκανε να αισθάνομαι άβολα» φέρεται να είπε ο ανήλικος, σύμφωνα με το Star.

Ο ιερέας κατηγορείται ότι ασέλγησε στο παιδί τουλάχιστον δύο φορές. Τον περασμένο Ιανουάριο και τον Ιούλιο. Όλους αυτούς τους μήνες ο 12χρονος φοβισμένος δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του ιερέα και στο χώρο που ασκούσε τα θρησκευτικά του καθήκοντα, κατασχέθηκαν ψηφιακά μέσα, το περιεχόμενο των οποίων θα ερευνηθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Αποκάλυψη για τον 69χρονο ιερέα

Related posts

Τι είπε ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη στη Σαλαμίνα

ArcadiaSpot Team

43χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από πυροβολισμούς στη Σαλαμίνα

Arcadia Spot GZ

Σύλληψη ιερομόναχου για ασέλγεια ανηλίκου σε ανήλικο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment