Αστυνομικά Επικαιρότητα

Αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Αστυνομικοί έλεγχοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκαν για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας

Συνελήφθησαν -52- άτομα, προσήχθησαν -91- και έγινε έλεγχος σε -1.181-

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε -839- οχήματα, ενώ βεβαιώθηκαν συνολικά -317- παραβάσεις. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης και στιλέτο.


Οι ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στοχεύουν στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν από την 3.7.2023 έως και χθες (6.7.2023), ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις, τμηματικά, στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε -1.181- άτομα, εκ των οποίων -926- ήταν ημεδαποί και -255- ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε -839- οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν -91- άτομα, από τα οποία -62- ήταν ημεδαποί και -29- ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν -52- άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν στην Αρκαδία:
Επτά (7) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Related posts

Vamvakou Experience Festival 2024 – 04-07 Ιουλίου

Arcadia Spot NG

Γιάννης Τρουπής: «Φέρνουμε σε επαφή τη νεολαία με την επιχειρηματικότητα»

Arcadia Spot NG

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Φωτιά στη Λυρκεία

Arcadia Spot NG

Leave a Comment