Επικαιρότητα Περιφέρεια

«Γεωργάντεια 2024» | «Η Περιφέρεια βρίσκεται στο πλευρό παράλληλων δράσεων που διαφημίζουν την περιοχή μας»

«Γεωργάντεια 2024» | «Η Περιφέρεια βρίσκεται στο πλευρό παράλληλων δράσεων που διαφημίζουν την περιοχή μας»

«Γεωργάντεια 2024» | «Η Περιφέρεια βρίσκεται στο πλευρό παράλληλων δράσεων που διαφημίζουν την περιοχή μας». Με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο Στενό Αρκαδίας, για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο αγώνας δρόμου «Γεωργάντεια 2024» προς τιμή του Ολυμπιονίκη Νικόλαου Γεωργαντά.

Παράλληλα με τον αγώνα, υπήρξαν δράσεις προβολής του πρωτογενούς τομέα με μεγάλη συμμετοχή.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστος Λαμπρόπουλος, ανέφερε: «Πρόκειται για μία σημαντική εκδήλωση που σταθεροποιείται και διαφημίζει την Περιφέρειά μας, τον Δήμο Τρίπολης και την περιοχή και για τον λόγο αυτό στηρίζεται και από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο πρωτογενής τομέας είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες και χαίρομαι πολύ που συνδυάζεται η προβολή του με ένα αθλητικό γεγονός με μεγάλη συμμετοχή».

Με τη σειρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας  Κωνσταντίνος Μανδρώνης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη διοργάνωση και τη μεγάλη συμμετοχή. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει στην πράξη τέτοιες προσπάθειες και χαιρόμαστε που υπάρχουν και παράλληλες δράσεις σχετικές με τον πρωτογενή τομέα».

Related posts

Απαγόρευση Καύσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Arcadia Spot NG

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ: Live cooking σήμερα

Arcadia Spot KP

Nέες προσπάθειες απάτης – Επιτήδειοι παριστάνουν υπαλλήλους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Arcadia Spot KP

Leave a Comment