Δήμος Ν. Κυνουρίας Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Θεατρική παράσταση “Λόγω φάτσας”

Θεατρική παράσταση "Λόγω φάτσας"

Θεατρική παράσταση “Λόγω φάτσας”.

Το ΘΕΑΤΡΟ πλατεία – Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση με τίτλο “Λόγω φάτσας” του Γιώργου Διαλεγμένου, σε σκηνοθεσία και προσαρμογή του Αλέξανδρου Παπαηλιού, το Σάββατο 06 Απριλίου 2024 και ώρα 08:00 μ.μ., στη Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο, υπό την αιγίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Λίγα λόγια για την παράσταση: «…Μια παλαίμαχη ηθοποιός των θρυλικών μπουλουκιών, ο μισοσαλεμένος αδερφός της με την νοσοκόμα, η γεροντοκόρη αδερφή τους, ο ζωηρός γάτος τους, ένας φιλόδοξος σκηνοθέτης με την βοηθό του, ο Άγιος Βασίλης και μια γαλοπούλα, μπλέκονται μεταξύ τους με αφορμή το γύρισμα ενός τηλεοπτικού σποτ, που δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Οι ετερόκλητοι ήρωες του θα βρεθούν μπροστά σε αδιέξοδο.

Παίζουν: Ελένη Μπουτσικάκη, Μαρία Κρεμμύδα – Σκαρμούτσου, Γιάννης Κούβαλης, Χρύσα Λυκούρεση, Βαγγέλης Φάκλαρης, Μαρία Μπουτσικάκη, Ηλίας Χειράκης.

Συντελεστές του έργου: Χορογραφία, επιμέλεια ήχου: Γιωργία Κούβαλη, επιμέλεια μουσικής: Σταύρος Κουτίβας, επίπλωση σκηνής: Λένα Σιμωνετάτου – Χρυσογένη, φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αλαφογιάννης, επιμέλεια παραγωγής: Ανθή Πουλημένου.

Διάρκεια παράστασης: 90΄.
Γενική είσοδος 5€ για την ενίσχυση του σωματείου.

Related posts

Εκδήλωση “Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου” , του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λεωνιδίου

Arcadia Spot GZ

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας

Arcadia Spot GZ

2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment