Διεθνή Επικαιρότητα

Γιατί οι νέοι δεν βιάζονται να πιάσουν τιμόνι;

Γιατί οι νέοι δεν βιάζονται να πιάσουν τιμόνι;

Γιατί οι νέοι δεν βιάζονται να πιάσουν τιμόνι;

Μία μεγάλη αλλαγή συντελείται στις νέες γενιές καθώς όπως φαίνεται από μελέτες σε όλο τον κόσμο δεν βιάζονται να βγάλουν άδεια οδήγησης. Η γενιά. Z φαίνεται να δείχνει λιγότερο ενθουσιασμό για την απόκτηση της άδειας οδήγησης, σηματοδοτώντας μια αλλαγή στις συνήθειες των νέων σε όλο τον κόσμο. Μια πρόσφατη μελέτη που διεξήχθη από τους οδηγούς του. MarketWatch αποκαλύπτει ότι μόνο το 3,6% των οδηγών στις. Ηνωμένες Πολιτείες είναι ηλικίας 19 ετών ή κάτω, γεγονός που τους καθιστά τη μικρότερη δημογραφική ομάδα, σε σύγκριση με τους οδηγούς άνω των 80 ετών.
Η μελέτη υπογραμμίζει μια σημαντική μείωση του ποσοστού των οδηγών ηλικίας 19 ετών και κάτω σε περισσότερες από. 40 Πολιτείες μεταξύ 2012 και 2022, με τη. Νέα Υόρκη να παρουσιάζει την πιο αξιοσημείωτη μείωση σε ποσοστό 49%. Γιατί οι νέοι δεν βιάζονται να πιάσουν τιμόνι;

Ενώ πολλοί. Αμερικανοί συνήθιζαν να αποκτούν την άδεια οδήγησης στην ηλικία των 16 ετών, παρατηρείται μείωση κατά 8,7% στον αριθμό των 16χρονων που κατέχουν «πλήρη άδεια οδήγησης» μεταξύ 2012 και 2022.
Εκτός από αυτή τη μελέτη, τα στοιχεία από την. Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αυτοκινητοδρόμων δίνουν μια ευρύτερη εικόνα της πτωτικής τάσης μεταξύ των νέων οδηγών.
Το 1983, το 80% των 18χρονων κατείχε άδεια οδήγησης, ενώ το 2021 το ποσοστό αυτό έπεσε στο 60%. Αντίστοιχα, το ποσοστό των 16χρονων με δίπλωμα μειώθηκε από 46% σε 25% κατά την ίδια περίοδο.
Πολλοί παράγοντες μπορεί να συμβάλλουν σε αυτή τη μεταβολή της συμπεριφοράς. Η πρόοδος της τεχνολογίας έχει μεταμορφώσει την κοινωνία, επιτρέποντας στα άτομα να συνδέονται εικονικά και να έχουν πρόσβαση σε εναλλακτικές λύσεις μεταφοράς, όπως οι υπηρεσίες κοινής χρήσης διαδρομής όπως η. Lyft και η Uber.

Επιπλέον, το αυξανόμενο κόστος που σχετίζεται με την κατοχή και την ασφάλιση ενός οχήματος, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, είναι πιθανό να επηρεάζει τις αποφάσεις των νέων σχετικά με την οδήγηση.

Related posts

Εκ γενετής κωφό μωρό ξεκίνησε να ακούει μετά από μια νέα γονιδιακή θεραπεία

Arcadia Spot NG

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ Απριλίου 2024: Πότε έρχεται “το ροζ φεγγάρι”

Arcadia Spot NG

Επίθεση Ιράν: 200 Drones και Πύραυλοι κατά του Ισραήλ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment