Επικαιρότητα

Διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών Taxisnet και ΑΑΔΕ

Επέκταση Πλατφόρμας Υποβολής Δηλώσεων ΦΠΑ: Ανεκτές Αποκλίσεις και Ευκολία στη Δήλωση Εξόδων. Από την 1η Μαρτίου 2024, η πλατφόρμα υποβολής δηλώσεων ΦΠΑ

Διακοπή λειτουργίας των υπηρεσιών Taxisnet και ΑΑΔΕ. Λόγω τεχνικών αναβαθμίσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το βράδυ της Παρασκευής έως το πρωί του Σαββάτου, θα απενεργοποιηθούν πολλές ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΓΓΠΣΨΔ. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες δεν θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Taxisnet και η ΑΑΔΕ από τις 22:00 της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου 2023 έως τις 09:00 του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2023.

Η ανακοίνωση της ΓΓΠΣΨΔ εξηγεί ότι η αναβάθμιση αφορά τις υποδομές του Ιδιωτικού Υπολογιστικού Νέφους Βάσεων Δεδομένων (Exadata). Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος, οι πολίτες δεν θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες αυθεντικοποίησης, υπηρεσίες πληρωμών, φορολογικές υπηρεσίες και άλλες που συνδέονται με το κεντρικό σύστημα. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την ολοκλήρωση των εργασιών πριν από το προγραμματισμένο χρονικό όριο, προκειμένου να περιοριστούν οι αρνητικές επιπτώσεις στη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών.

Related posts

Φορολογικές Δηλώσεις: Ποιες παγίδες πρέπει να προσέξουν οι φορολογούμενοι

Arcadia Spot NG

Επιτυχής Ημερίδα της ΑΑΔΕ: Νέες Εξελίξεις στην Πλατφόρμα myDATA και Διαδικασίες ΦΠΑ

Arcadia Spot GZ

Ενημέρωση για την Υποβολή Φορολογικών Δηλώσεων 2024: Νέοι Κωδικοί και Αυτόματη Υποβολή για Απλούστευση της Διαδικασίας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment