Επικαιρότητα Πολιτικά

Κασσελάκης : Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι ,να το κάνουν τώρα

Κασσελάκης :

Κασσελάκης : Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι ,να το κάνουν τώρα. Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους εσωκομματικούς αντιπάλους του να λάβουν τώρα αποφάσεις, ανταποκρινόμενος ζωντανά σε ερωτήσεις πολιτών στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, απάντησε στη συζήτηση για αποχωρήσεις από το κόμμα και απέστειλε μηνύματα προς τους διαφωνούντες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχουν αμφισβητήσεις πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι παρά τις ενδεχόμενες δυσκολίες που αναφέρονται στα ΜΜΕ, υπάρχει ελπίδα στη βάση του κόμματος και στον ευρύτερο προοδευτικό κόσμο. Επίσης, απέστειλε μήνυμα προς τους διαφωνούντες, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κασσελάκης :

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις, ο Κασσελάκης υπογράμμισε ότι έχει εκφράσει τις απόψεις του στην Κεντρική Επιτροπή και εξέφρασε τον σεβασμό του προς το κόμμα που επέλεξε. Σχετικά με τον Παύλο Πολάκη, ανέφερε ότι η προσφορά του δεν ήταν χρήσιμη και δεν βοήθησε στο θέμα που αφορούσε τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι κυβέρνηση σε 4 χρόνια, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για επαφή και έμπνευση του κόμματος στην κοινωνία. Κασσελάκης : έλος, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι κυβέρνηση σε 4 χρόνια, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για επαφή και έμπνευση του κ

Related posts

Στέφανος Κασσελάκης : Ευρωεκλογές – Η Αλλαγή στην Υποχρεωτική Θητεία

Arcadia Spot GZ

Τσικνοπέμπτη στη Στεμνίτσα με το Στέφανο Κασσελάκη

Arcadia Spot GZ

Ο Στέφανος Κασσελάκης σήμερα στην Τρίπολη

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment