Ελλάδα Επικαιρότητα

ΕΚΑΜ: Νέο αεροπλάνο για εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων

ΕΚΑΜ: Νέο αεροπλάνο για εκπαίδευση

ΕΚΑΜ: Νέο αεροπλάνο για εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων.

Οι κάτοικοι της Λάρισας έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν στη λεωφόρο Καραμανλή νταλίκες να μεταφέρουν τα κομμάτια ενός αεροπλάνου. Το αεροπλάνο, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Λάρισα από την Soukos Robots, είναι ειδικά κατασκευασμένο για την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) και θα χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των επίλεκτων ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων.

Η μεταφορά του αεροπλάνου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα χρειάστηκε δύο ημέρες. Η πομπή συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το αεροπλάνο έχει μπλε κινητήρες και στα φτερά του αναγράφει «ΕΚΑΜ-2-S». Έχει σχεδιαστεί για να προσομοιάζει με ένα επιβατικό αεροπλάνο, ώστε οι άνδρες της ΕΚΑΜ να εκπαιδευτούν σε επιχειρήσεις κατάληψης αεροπλάνων.

Το νέο αεροπλάνο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων. Θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την ψυχραιμία που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουν απειλές σε αεροπλάνα.

@vasilis_saribalidis Το συγκεκριμένο αεροπλάνο φτιάχτηκε στη Λάρισα από την Soukos Robots για την ΕΚΑΜ. #αεροπλάνο #εκαμ #soukos #soukosrobots #saribal #saribalidis #Σaribal #aeroplane #λαρισα ♬ πρωτότυπος ήχος – Saribal

Related posts

Απέδρασε κρατούμενος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Arcadia Spot GZ

Ενδοοικογενειακή βία στη Λάρισα: Γυναίκα βρέθηκε με τραύμα στο κεφάλι στη μέση του δρόμου

Arcadia Spot GZ

Γυμνός άνδρας περιπλανιόταν στο κέντρο της Λάρισας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment