Ελλάδα Επικαιρότητα

ΕΚΑΜ: Νέο αεροπλάνο για εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων

ΕΚΑΜ: Νέο αεροπλάνο για εκπαίδευση

ΕΚΑΜ: Νέο αεροπλάνο για εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων.

Οι κάτοικοι της Λάρισας έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν στη λεωφόρο Καραμανλή νταλίκες να μεταφέρουν τα κομμάτια ενός αεροπλάνου. Το αεροπλάνο, που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στη Λάρισα από την Soukos Robots, είναι ειδικά κατασκευασμένο για την Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) και θα χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των επίλεκτων ανδρών των Ειδικών Δυνάμεων.

Η μεταφορά του αεροπλάνου από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα χρειάστηκε δύο ημέρες. Η πομπή συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Το αεροπλάνο έχει μπλε κινητήρες και στα φτερά του αναγράφει «ΕΚΑΜ-2-S». Έχει σχεδιαστεί για να προσομοιάζει με ένα επιβατικό αεροπλάνο, ώστε οι άνδρες της ΕΚΑΜ να εκπαιδευτούν σε επιχειρήσεις κατάληψης αεροπλάνων.

Το νέο αεροπλάνο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων. Θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την ψυχραιμία που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουν απειλές σε αεροπλάνα.

@vasilis_saribalidis Το συγκεκριμένο αεροπλάνο φτιάχτηκε στη Λάρισα από την Soukos Robots για την ΕΚΑΜ. #αεροπλάνο #εκαμ #soukos #soukosrobots #saribal #saribalidis #Σaribal #aeroplane #λαρισα ♬ πρωτότυπος ήχος – Saribal

Related posts

Σύλληψη 33χρονου για δολοφονία στη Λάρισα: Επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη

Arcadia Spot GZ

Κατηγορούμενος για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του 47χρονος από τη Λάρισα

Arcadia Spot GZ

Απέδρασε κρατούμενος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment