Επικαιρότητα πολιτικά

Κασσελάκης : Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι ,να το κάνουν τώρα

Κασσελάκης :

Κασσελάκης : Αν έχουν να αποφασίσουν κάτι ,να το κάνουν τώρα. Ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τους εσωκομματικούς αντιπάλους του να λάβουν τώρα αποφάσεις, ανταποκρινόμενος ζωντανά σε ερωτήσεις πολιτών στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο». Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, απάντησε στη συζήτηση για αποχωρήσεις από το κόμμα και απέστειλε μηνύματα προς τους διαφωνούντες.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχουν αμφισβητήσεις πάνω από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προσθέτοντας ότι παρά τις ενδεχόμενες δυσκολίες που αναφέρονται στα ΜΜΕ, υπάρχει ελπίδα στη βάση του κόμματος και στον ευρύτερο προοδευτικό κόσμο. Επίσης, απέστειλε μήνυμα προς τους διαφωνούντες, τονίζοντας ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Κασσελάκης :

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις, ο Κασσελάκης υπογράμμισε ότι έχει εκφράσει τις απόψεις του στην Κεντρική Επιτροπή και εξέφρασε τον σεβασμό του προς το κόμμα που επέλεξε. Σχετικά με τον Παύλο Πολάκη, ανέφερε ότι η προσφορά του δεν ήταν χρήσιμη και δεν βοήθησε στο θέμα που αφορούσε τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι κυβέρνηση σε 4 χρόνια, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για επαφή και έμπνευση του κόμματος στην κοινωνία. Κασσελάκης : έλος, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι κυβέρνηση σε 4 χρόνια, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη για επαφή και έμπνευση του κ

Related posts

«Νέα Αριστερά» το όνομα της Κ.Ο. των 11 «πρώην» του ΣΥΡΙΖΑ

ArcadiaSpot Team

Οι 11 αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινώσουν το όνομά τους τη Δευτέρα

Arcadia Spot GZ

Κασσελάκης : Προπαγάνδα των ΜΜΕ για τη μαζική αποχώρηση μελών του ΣΥΡΙΖΑ

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment