Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Τοπικά Νέα

Κώστας Τζιούμης: “Αξιοποιούμε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για να γίνουμε καλύτεροι”

Την Κυριακή 31/3 ο Δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης θα μιλήσει live στο Facebook

Κώστας Τζιούμης: “Αξιοποιούμε το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για να γίνουμε καλύτεροι”. Σήμερα, ημέρα Τετάρτη 06 Μαρτίου 2024, στο Δημαρχείο Τρίπολης ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Κατσής με τον δήμαρχο Τρίπολης κ. Κωνσταντίνο Τζιούμη, συμφώνησαν στην εκτέλεση μελέτης και έρευνας στη ΔΕΥΑΤ Τρίπολης.

Η εν λόγω έρευνα θα μελετήσει τη λειτουργία της ΔΕΥΑΤ ως προς τις απαιτήσεις του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης, θα εξεύρει τα ισχυρά σημεία και τα σημεία προς βελτίωση και θα προτείνει σχέδια βελτίωσης, με απώτερο σκοπό την αύξηση της αποτελεσματικότητας, αποδοτικότητας και ποιότητας της ΔΕΥΑΤ. Η χρησιμότητα του εν λόγω έργου είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού μέσα από τα αποτελέσματα τη έρευνας θα είναι εύκολη η μεταφορά τεχνογνωσίας στο ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κος Αθανάσιος Κατσής, σε δηλώσεις του έδειξε την ικανοποίησή του αφού η τοπική κοινωνία μέσω της ΔΕΥΑΤ εκμεταλλεύεται την παρουσία του Πανεπιστημίου της περιοχής της, δημιουργώντας έτσι μια θετική αλληλεπίδραση, πόσο μάλλον όταν αυτή η δράση λαμβάνει χώρα στην έδρα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κος Κωνσταντίνος Τζιούμης τόνισε τη σημασία που θα έχει η συγκεκριμένη έρευνα – μελέτη για το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΕΥΑΤ. Είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει θετικά και ουσιαστικά την ΔΕΥΑΤ, τα αποτελέσματα της οποίας θα φανούν όχι μόνο στην οργάνωση της επιχείρησης αλλά και στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς του συνδημότες μας. Κώστας Τζιούμης

Related posts

Συγχαρητήρια – ευχαριστήρια επιστολή προς τον Κώστα Τζιούμη

Arcadia Spot NG

Κ.Τζιούμης : “Άριστη συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδας”

Arcadia Spot KP

Τζιούμης : Στο Λεβίδι για την 203η επέτειο της πρώτης νικητήριας μάχης κατά των Τούρκων

Arcadia Spot KP

Leave a Comment