Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Πολιτικά

Νίκος Τσιαμούλος για Δημοτική Αρχή

Νικος-Τσιαμουλος

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.
 

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στον κλάδο των λογιστών, ενώ γνωστοποίησε πως κλείνουν τα λογιστικά γραφεία για δώδεκα ημέρες στην Αρκαδία (από τις 7 έως και τις 18 Αυγούστου) προκειμένου να μπορέσουν να ξεκουραστούν οι εργαζόμενοι.

Στην συνέχεια μιλώντας για την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε, πως “σιγα-σιγα φαίνεται η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής”. “Είμαστε ο τελευταίος Δήμος σε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε όπως η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων”, τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε, πως είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που δεν έχει υλοποιήσει έργο άνω του ενός εκατομμυρίου.

Παράλληλα τόνισε: “Ο κ.Τζιούμης αυτο-αναιρείται. Έχει χάσει την μπάλα. Νόμιζε πως θα είναι μόνος του υποψήφιος και τώρα βλέπει και τον αντίπαλο δυνατό; Δεν ξέρω”.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε: “Η κεντρική πλατεία θα μας απασχολήσει πολύ. Έχει πολλά αγκάθια”, ενώ πρόσθεσε: “Πως θα αναπτυχθεί αυτός ο τόπος; Με απλή διαχείριση χρημάτων; Και θυμηθήκαν και στο τέλος να πουν και ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Παυλή”.

Ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε και στο κολυμβητήριο, αλλά και στο θέμα που έθεσε σχετικά με την προστασία του Μαινάλου (από ενδεχόμενη πυρκαγιά).

Κλείνοντας ερωτηθείς για το πως θα πορευτεί ο ίδιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανέφερε πως σύντομα θα γίνει μια ανακοίνωση που θα ταράξει τα νερά.

Related posts

Εκδηλώσεις για τον Ήρωα της Ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη

Arcadia Spot NG

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ- Τετάρτη 22/05/2024

Arcadia Spot NG

ΤΡΙΠΟΛΗ: Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών

Arcadia Spot NG

Leave a Comment