Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα Πολιτικά

Νίκος Τσιαμούλος για Δημοτική Αρχή

Νικος-Τσιαμουλος

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Επί της ουσίας” μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Νίκος Τσιαμούλος.
 

Αρχικά ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στον κλάδο των λογιστών, ενώ γνωστοποίησε πως κλείνουν τα λογιστικά γραφεία για δώδεκα ημέρες στην Αρκαδία (από τις 7 έως και τις 18 Αυγούστου) προκειμένου να μπορέσουν να ξεκουραστούν οι εργαζόμενοι.

Στην συνέχεια μιλώντας για την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφερε, πως “σιγα-σιγα φαίνεται η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής”. “Είμαστε ο τελευταίος Δήμος σε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε όπως η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων”, τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ πρόσθεσε, πως είναι ο μοναδικός Δήμαρχος που δεν έχει υλοποιήσει έργο άνω του ενός εκατομμυρίου.

Παράλληλα τόνισε: “Ο κ.Τζιούμης αυτο-αναιρείται. Έχει χάσει την μπάλα. Νόμιζε πως θα είναι μόνος του υποψήφιος και τώρα βλέπει και τον αντίπαλο δυνατό; Δεν ξέρω”.

Ακόμα ο κ.Τσιαμούλος δήλωσε: “Η κεντρική πλατεία θα μας απασχολήσει πολύ. Έχει πολλά αγκάθια”, ενώ πρόσθεσε: “Πως θα αναπτυχθεί αυτός ο τόπος; Με απλή διαχείριση χρημάτων; Και θυμηθήκαν και στο τέλος να πουν και ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Παυλή”.

Ο κ.Τσιαμούλος αναφέρθηκε και στο κολυμβητήριο, αλλά και στο θέμα που έθεσε σχετικά με την προστασία του Μαινάλου (από ενδεχόμενη πυρκαγιά).

Κλείνοντας ερωτηθείς για το πως θα πορευτεί ο ίδιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανέφερε πως σύντομα θα γίνει μια ανακοίνωση που θα ταράξει τα νερά.

Related posts

Η Κηδεία του Γιάννη Τζήλου στην Τρίπολη

Arcadia Spot NG

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Arcadia Spot NG

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ – ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Arcadia Spot NG

Leave a Comment