Top News Ελλάδα Επικαιρότητα

Ξυλοδαρμός Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Είδηση είναι απο χτες ο Ξυλοδαρμός Γιάνη Βαρουφάκη. Πιο συγκεκριμένα ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Παρασκευής (10/3/2023) σε εστιατόριο στα Εξάρχεια. Ο Έλληνας πολιτικός βρισκόταν στο εστιατόριο “Γιάντες” με την σύντροφο του Δανάη Στράτου και την συντονιστική επιτροπή του ΜέΡΑ25.

Εκεί εισέβαλε μια ομάδα 10-20 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και άρχισαν να προπηλακίζουν τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 φωνάζοντας του χαρακτηριστικά “υπέγραψες μνημόνιο”. Ο Γιάνης Βαρουφάκης τους ζήτησε να βγουν μαζί έξω από το κατάστημα.

Όταν βγήκαν από το κατάστημα η ομάδα των ατόμων άρχισε να τον χτυπάει άγρια στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες αυτή η επίθεση έχει βιντεοσκοπηθεί από κάποιους.

Μετά την επίθεση ο Γιάνης Βαρουφάκης οδηγήθηκε στον “Ευαγγελισμό” για να δεχτεί ιατρική βοήθεια. Παράλληλα στο νοσοκομείο μετέβησαν και άντρες της κρατικής ασφάλειας, έρευνες έχουν αρχίσει για τις συνθήκες του γεγονότος. Άξιο αναφοράς είναι πως σύμφωνα με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 δεν είχε αστυνομική συνοδεία μετά από δική του επιθυμία. Στον “Ευαγγελισμό” διαπιστώθηκε ότι είχε υπεστή κάταγμα στην μύτη όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας.

Related posts

Αγρίνιο : Εισβολή γυναίκας σε σχολείο και επίθεση σε 15χρονη μαθήτρια

Arcadia Spot GZ

Ηράκλειο : Επίθεση σε 23χρονη από τον πρωην σύντροφο της με σουγιά

Arcadia Spot GZ

Προϊστάμενος υπηρεσίας των Τρικάλων δέχθηκε επίθεση από άγνωστο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment