Αστυνομικά Ελλάδα

Αγρίνιο : Εισβολή γυναίκας σε σχολείο και επίθεση σε 15χρονη μαθήτρια

Αγρίνιο : Εισβολή γυναίκας σε σχολείο και επίθεση σε 15χρονη μαθήτρια

Αγρίνιο : Εισβολή γυναίκας σε σχολείο και επίθεση σε 15χρονη μαθήτρια. Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε ένα γυμνάσιο του Αγρινίου, όπου μια 22χρονη γυναίκα εισέβαλε σε μια τάξη κατά τη διάρκεια του μαθήματος και επιτέθηκε σε μια μαθήτρια.

Οι λόγοι αυτής της επίθεσης, που οδήγησαν την 15χρονη μαθήτρια στο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες, παραμένουν άγνωστοι. Εναντίον της 22χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στο γυμνάσιο Εμπεσού του Αγρινίου.

Η 22χρονη είχε πάει στο σχολείο για να μιλήσει με τον αδερφό της που είναι μαθητής. Για ακαθόριστους λόγους, φαίνεται ότι επιτέθηκε στην μαθήτρια, την τραυμάτισε στο κεφάλι και την χτύπησε με δύναμη σε έναν τοίχο.

Η γυναίκα δράστης διέφυγε αμέσως, αλλά λίγο αργότερα εντοπίστηκε από την αστυνομία, η οποία την συνέλαβε και την παρέδωσε στη δικαιοσύνη.

Η νεαρή μαθήτρια μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Αγρινίου για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, καθώς φέρεται να έχει υποστεί θλαστικό τραύμα.

Αυτό το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην τοπική κοινότητα, ειδικά στους γονείς και τους κηδεμόνες των παιδιών που φοιτούν στο σχολείο.

Related posts

Ηράκλειο : Επίθεση σε 23χρονη από τον πρωην σύντροφο της με σουγιά

Arcadia Spot GZ

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο Αγρίνιο – Άμεση κινητοποίηση από την Πυροσβεστική (vid)

Arcadia Spot GZ

Προϊστάμενος υπηρεσίας των Τρικάλων δέχθηκε επίθεση από άγνωστο

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment