Αστυνομικά Ελλάδα Επικαιρότητα

Οι 2 από τους πέντε κρίθηκαν προφυλακυστέοι για την υπόθεση της 16χρονης

Δύο άνδρες συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για εκβίαση 44χρονου επαγγελματία.

Οι 2 από τους πέντε κρίθηκαν προφυλακυστέοι για την υπόθεση της 16χρονης.
Δύο από τους πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση της 16χρονης που βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση λόγω χρήσης ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της σίσας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Οι υπόλοιποι τρεις απελευθερώθηκαν με περιοριστικούς όρους ή χωρίς. Μια έκτη συλληφθείσα, που είναι ανήλικη, απελευθερώθηκε την Παρασκευή με εντολή του εισαγγελέα.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, βαριά σωματική βλάβη λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη και συμμορία. Η 16χρονη είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων και της μητέρας της, δεν μπορούσε να αποφύγει την κατάσταση.

Η μητέρα της ανήλικης περιέγραψε πως, όταν έψαχνε την κόρη της, την ειρωνεύονταν. Επίσης, ανέφερε ότι η κόρη της ήθελε να γυρίσει σπίτι, αλλά της ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν.

Η 16χρονη και μια φίλη της βρέθηκαν στο σπίτι ενός 17χρονου στον Βύρωνα, όπου τους προσφέρθηκαν ναρκωτικά, συμπεριλαμβανομένης της σίσας. Το επόμενο πρωί, η φίλη της 16χρονης διαπίστωσε ότι η φίλη της ήταν αναίσθητη και κάλεσε ασθενοφόρο.

Related posts

Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Αρκαδία και Κορινθία

Arcadia Spot GZ

Συλλήψεις σε Αργολίδα και Λακωνία για ναρκωτικά

Arcadia Spot GZ

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών στην Αργολίδα

Arcadia Spot GZ

Leave a Comment