Top News Αθλητικά Διεθνή Ελλάδα Επικαιρότητα

Σπουδαία νίκη για την Εθνική Ελπίδων απέναντι στην Πορτογαλία (pics)

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Εθνική Ελπίδων απέναντι στην Πορτογαλία στο γεμάτο από κόσμο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” καθώς κέρδισε 2-1 με ανατροπή.

Η Ελλάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30′ μετά από ένα υπέροχο τέρμα του Κονσεισάο. Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει με τον Τζόλη να σκοράρει στο 31′. Το 2-1 ήρθε στο 50′ με γκολ από τον Παναγίδη και έφτασε στην ανατροπή.

Στο 2′ η Εθνική Ελπίδων απείλησε σε τετ-α-τετ του Δαρέλα, ενώ στο πρώτο τέταρτο είχε άλλες δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες με Τζόλη και Παναγίδη.

Η Πορτογαλία πήρε προβάδισμα στο σκορ με ένα υπέροχο σουτ του Κονσεϊσάο που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό γάμα του Τζολάκη. Στο επόμενο λεπτό οι Τζόλης – Δαρέλας άλλαξαν τη μπάλα με το νεαρό εξτρέμ με πλασέ να ισοφαρίζει.

Ο Παναγίδης έβαλε μπροστά την Εθνική Ελπίδων στο 50′ με σουτ μέσα από την περιοχή και δεξιά με την Ελλάδα εν συνεχεία να διατηρεί το υπέρ της σκορ παρά την πίεση των Πορτογάλων.

Στο 68ο λεπτό ο Τζολάκης με διπλή επέμβαση στα σουτ των Ματέους, Κονσεϊσάο διατήρησε το προβάδισμα για τη “γαλανόλευκη” και εν τέλει το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τη νίκη της Ελπίδων με 2-1.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

Related posts

Ο Αστέρας καλεί τον κόσμο του στο γήπεδο για τον αγώνα με την Κηφισιά

Arcadia Spot GZ

Εύκολα κέρδισε η Εθνική Ελπίδων τα Νησιά Φερόε

ArcadiaSpot Team

Η Εθνική Ελπίδων με Νησιά Φερόε και Πορτογαλία στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment