Εκδηλώσεις Επικαιρότητα Περιφέρεια

Π.Νίκας στο Ραμοβούνι “οι ενωμένοι Έλληνες πετυχαίνουν θαύματα” (pics)

  Ο Π.Νίκας στο Ραμοβούνι παρέστη χτες Κυριακή 2 Απριλίου για χαιρετισμό στην εκδήλωση για την επέτειο της γέννησης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

  “Οι  Ελληνες, όταν είμαστε ενωμένοι πετυχαίνουμε θαύματα” σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στον χαιρετισμό του -το πρωί χθες, Κυριακή 2 Απριλίου- στο Ραμοβούνι, στην εκδήλωση για την επέτειο της γέννησης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

  “Ο αρχιστράτηγος του αγώνα της εθνικής παλιγγενεσίας ήταν από ταπεινή οικογένεια, όλη του η ζωή ήταν ένας αγώνας και το παράδειγμα που μας έδωσε είναι πάντα διαχρονικό, ενότητα” υπογράμμισε ο περιφερειάρχης, προσθέτοντας ότι “οφείλουμε ευγνωμοσύνη στον μεγάλο αυτό ήρωα, τον διορατικό, τον γενναίο, τον συνετό, τον αποτελεσματικό”.

  Νωρίτερα είχε τελεστεί τρισάγιο προ του ανδριάντα του ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης, εκφώνηση ομιλίας από τον διευθυντή του Γενικού Λυκείου Μελιγαλά Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, κατάθεση στεφανιών και στη συνέχεια έγιναν απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Οιχαλίας, ενώ η εκδήλωση -μετά την τήρηση ενός λεπτού σιγής και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου- ολοκληρώθηκε με την απόδοση παραδοσιακών χορών από τμήματα του Συλλόγου Γυναικών Δωρίου “Δωριείς”, του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμάτας “Αγία Τριάδα” και του Συλλόγου Πελοποννησίων Ελευσίνας.

  Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, μεταξύ άλλων, οι βγουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος και Περικλής Μαντάς, οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ανδρέας Τσουκαλάς, Προωτογενούς Δευτερογενούς Τομέα και Αναπτυξιακών Νόμων Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, η δήμαρχος Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, συλλόγων κ.α.

  Related posts

  Στήριξη της Δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

  Arcadia Spot NG

  Εξασφάλιση Ισότιμης Πρόσβασης στην Εκπαίδευση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέο Πρόγραμμα για Φοιτητές με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

  Arcadia Spot NG

  Υπογραφή εργολαβικής σύμβασης αντιπλημμυρικών εργασιών στην ΠΕ Μεσσηνίας

  Arcadia Spot NG

  Leave a Comment