Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Προσκλήσεις συνεδριάσεων Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (8/3/2023)

sinedriasi-simvouliou-koinotitas

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 8η Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), σε κοινή συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης με το συμβούλιο της Κοινότητας Αγ. Κωνσταντίνου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο πιο κάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Πρόταση για απόδοση τιμής στον Τριπολίτη αεροπόρο Υποσμηναγό (Ι) Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα που έπεσε στο καθήκον.                

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την 8η Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης (Εθνικής Αντίστασης 43), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: 

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Σνακ μπαρ – καφενείο», στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Παπαπέτρου Αντώνιος του Θεοδώρου, που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 11 στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Εστιατόριο», στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Κατριμουστάκης Κωνσταντίνος – Μπόζνος Γεώργιος και Σια Ο.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Επισκόπου Ανθίμου 7 στην Τρίπολη.
  3. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Καφετέρια – μπαρ – εστιατόριο» ιδιοκτησίας της εταιρείας Π. Κούρος – Ι. Κουτσιαράς Ο.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 7 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Related posts

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Πρόσκληση Συμβουλίου Τρίπολης (21/11/2023)

Arcadia Spot GZ

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment