Δήμος Τρίπολης Επικαιρότητα

Πρόσκληση Συμβουλίου Τρίπολης (21/11/2023)

Πρόσκληση Συμβουλίου Τρίπολης

Πρόσκληση Συμβουλίου Τρίπολης (21/11/2023)

Μετά τη ματαίωση της κατά την 20η Νοεμβρίου 2023 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης ύστερα από την αριθ. πρωτ. 96/16-11-2023 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα συνεδρίαση την 21η Νοεμβρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 17:15, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης, με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Αναψυκτήριο – πρατήριο άρτου, αρτοσκευασμάτων και λοιπών ειδών αρτοποιϊας και ζαχαροπλαστικής σε εξειδικευμένα καταστήματα – εστιατόριο – παραγωγή έτοιμων γευμάτων και φαγητών συμπεριλαμβανομένης της πίτσας» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Κανάκης Ι. – Καψιμάλης Π. Ε.Ε., που βρίσκεται επί της πλατείας Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Εστιατόριο – ψητοπωλείο – σνακ μπαρ» στον εσωτερικό χώρο, με την επωνυμία Α.Υ. Τυροβολά – Δαγρέ και Σια Ε.Ε., που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τάσου Σεχιώτη 43 και Δεληγιάννη στην Τρίπολη.
  3. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε κατάστημα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Πλήρους Γεύματος – Επιχείρηση Αναψυχής και Προσφοράς κατά κύριο λόγο οινοπνευματωδών ποτών» στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, με την επωνυμία Χ. Ντεβέρος και Σια Ε.Ε., που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Τάσου Σεχιώτη και της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.
  4. Γνωμοδότηση για την απευθείας εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου : το υπ’ αριθ. 9 κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς της πλατείας Βαλτετσίου Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Related posts

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης

Arcadia Spot GZ

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Κοινότητας Τρίπολης στις 23 Οκτωβρίου

ArcadiaSpot Team

Πρόσκληση συνεδρίασης Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης (13/9/2023)

ArcadiaSpot Team

Leave a Comment